Collinmadai Meanie Casanova

Shetland sheepdog

Meanie 12 veckor!

Kategori: Allmänt

Idag är Meanie 12 veckor gammal och har varit hos oss i hela tre veckor och två dagar. Det känns som han alltid varit här :)
Han passar in perfekt i vår familj och är precis så som vi tänkt oss. Ett busfrö, en goskille, en elaking och en otroligt tillgiven och underbar liten vovve. Visst, ibland exploderar man inombords när han inte slutar bitas, men det ger sig nog.
Vi har ju börjat på en valpkurs och igår var vi på en 4 timmar lång teorilektion som jag tyckte gav jättemycket. Eller gav och gav... jag fick det bekräftat att det vi redan gör är rätt och att vi tänker rätt, enligt den här hundintruktören. Vi var rätt pålästa och har fått väldigt mycket bra tips och råd från våra hundkunniga nära och kära, så det känns som att vi i alla fall var väl förberedda inför kursen.
Igår köpte vi en knep och knåp-leksak och en ekorre till Meanie och han är ju så smart vår lille kille så den första leksaken klarade han på en gång. Ekorren är hans nya älsklingsleksak. Mina strumpor ligger i lä där. Här får ni se en film på när Meanie gosar med sin ekorre, som han senare somnade med.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: